Hapësire reklamuese

Live Updates

FOTO - E PLOTË/ Përmbaruesit që zhvatën mijëra shqiptarë me kredi

Çfarë do të gjeni në brendësi

Prokuroria e Tiranës ka kërkuar masat e sigurimit “arrest në burg” dhe “arrest në shtëpi” për administratorët e subjekteve financiare dhe përmbaruesve, të cilët akuzohen se kanë mashtruar shqiptarët përmes skemave korruptive të mikrokredive.

6 Postime
4 JAVE ME PARE

Gjykata e Tiranës konfirmon masat e arrestit për përmbaruesit që zhvatën dhe u morën pronat shqiptarëve

Nga Newsbomb

Dhoma Kombetare e Permbaruesve - Permbaruesit e arrestuar per kredite Togat e zeza në kryeqytet kanë konfirmuar sot masat e sigurisë që...

1 MUAJ ME PARE

Dhoma Kombëtare: Përmbaruesit e arrestuar nuk janë tanët, u është hequr licenca që në 2017! Ka dhe të tjerë që po bëjnë namin

Nga Newsbomb

Dhoma Kombetare e Permbaruesve - Permbaruesit e arrestuar per kredite Dhoma Kombëtare e Përmbaruesve Gjyqësorë Privatë ka reaguar ...

1 MUAJ ME PARE

Masakra e "Micro Credit Albania", për 1 milionë lekë Jordisa Dervishi i bllokoi qytetarit 22 hektarë tokë, sa 500 fishi i detyrimit

Nga Newsbomb

Permbaruesja Jordisa Dervishi Përmbaruesja gjyqësore Jordisa Dervishi është mes 9 personave ndaj të cilëve Prokuroria e Tiran...

1 MUAJ ME PARE

FOTO/ Kush zyrtarët e përfshirë në skemën e mashtrimit me mikrokreditë në Tiranë

Nga Newsbomb

Te përfshirët ne mikrokredi Prokuroria e Tiranës më në fund ka zbërthu skandalin e mikrokredive dukë kërkuar 9 mas...

1 MUAJ ME PARE

Nga Arben Meskuti te Jordisa Dervishi, zbardhen emrat e 9 zyrtarëve që mashtronin shqiptarët

Nga Newsbomb

Arben Meskuti dhe Kejda Seferi Prokuroria e Tiranës ka zbërthyer skandalin e mikrokredive dukë kërkuar 9 masa sigurie për administ...

1 MUAJ ME PARE

Zhvatën shqiptarët përmes skemës mashtruese të mikrokredive, Prokuroria e Tiranës kërkon masat e sigurisë për 9 zyrtarët

Nga Newsbomb

MCA Prokuroria e Tiranës ka kërkuar masat e sigurimit “arrest në burg” dhe “arrest në shtëpi” për adm...

Sondazh

Poll

Hapësire reklamuese