Hapësire reklamuese

Live Updates

E PLOTË/ Rektorët e rinj të universiteteve

Çfarë do të gjeni në brendësi

Institucionet e arsimit të lartë në Shqipëri i janë nënshtruar dje procesit të votimit dhe zgjedhjes së drejtuesve të rinj e stafeve akademike. Në të gjithë universitetet u ngritën Komisionet e Qendrave të Votimit.

3 Postime
1 MUAJ ME PARE

Rektorët e rinj të universiteteve publike, këta janë emrat që do të shërbejnë për 4 vitet e ardhshme

Nga Newsbomb

Godina qendrore, Universiteti i Tiranës Institucionet e arsimit të lartë në Shqipëri i janë nënshtruar dje procesit t&eu...

1 MUAJ ME PARE

Shkëlqim Fortuzi merr shumicën e votave dhe zgjidhet Rektor i Universitetit të Durrësit

Nga Newsbomb

Rektori i ri, Shkelqim Fortuzi Dekani i Universitetit "Aleksandër Moisiu" në Durrës, Shkëlqim Fortuzi ka arritur të grumbulloj&eum...

1 MUAJ ME PARE

Mori 90% të votave, Elvira Fetahu zgjidhet rektorja e Universitetit "Aleksandër Xhuvani"

Nga Newsbomb

Prof.dr. Elvira Fetahu Prof.dr. Elvira Fetahu është zgjedhur rektorja e re e Universitetit "Aleksandër Xhuvani" në Elbasan. Ajo k...

Sondazh

Poll

Hapësire reklamuese