Zbardhet e plotë marrëveshja, si do të menaxhohet Parku i Butrintit nga fondacioni privat

Pas akuzave të shumta të opozitës është publikuar e plotë nga Parlamenti kontrata për menaxhimin e Butrintit. Marrëveshja për administrimin e pasurisë kulturore të nënzonës së trashëgimisë dhe peizazhit kulturor të parkut kombëtar të Butrintit, lidhet ndërmjet Ministrisë së Kulturës dhe Fondacionit për menaxhimin  Butrintit. Në dokumentin e plotë thuhet se fondacioni AADF “Albanian-American Development … Vazhdoni me leximin e Zbardhet e plotë marrëveshja, si do të menaxhohet Parku i Butrintit nga fondacioni privat