Voto Kandidatin

Votoni kandidatin tuaj të preferuar nga PS, PD apo LSI në Durrës.

Qyteti bregdetar ka 14 mandate dhe është një nga fushëbetejat më të mëdha elektorale për zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit.

Përmes këtij sondazhi, Newsbomb.al ju jep mundësinë të votoni kandidatin që ju preferoni nga një forcë politike. Pasi të keni përzgjedhur emrin e kandidatit të cilit dëshironi t’i jepni votën, klikoni “Voto” në fund të sondazhit.

Kujdes! Mund të votoni vetëm një herë, për një kandidat në njërën prej listave.

Lista e kandidatëve të PS, Durrës

1029px Logo e Partise Socialiste te Shqiperise.svg
PD Logo
200px Logo e Levizjes Socialiste per Integrim.svg