Tirana
light rain
18.5 ° C
18.5 °
18.5 °
88 %
1.5kmh
40 %
Enj
26 °
Pre
27 °
Sht
26 °
Die
25 °
Hën
27 °
E enjte, 8 Qershor, 2023

Sot Kuvend, Tabaku thërret në interpelancë ministren e Ekonomisë (Rendi i ditës)

Lajme të ngjashëm

Sot në Kuvend mbhet seanca e radhës plenare, ku do të diskutohen dhe kalojnë për votim disa projektligje.

Po ashtu në këtë seancë deputetja e PD, Jorida Tabaku ka thirrur në interpelancë ministren e Ekonomisë, Delina Ibrahimaj.

Rendi i ditës:

Mbledhjen e Kuvendit ne seancen plenare te dates 30.3.2023, ora I 0:00.

Rendi i dites i seances plenare eshte si me poshte:

Miratimi i procesverbalit te seances plenare te dates 23.3.2023.

Njoftime.

Interpelance me Ministren e Financave dhe Ekonomise znj. Delina Ibrahimaj nga deputetja znj. Jorida Tabaku.

Raporti i veprimtarise se Entit Rregullator te Ujit (ERRU) per vitin 2022.

Projektligj “Per tatimin mbi te ardhurat”

Projekvendim Per nje ndryshim ne vendimin nr. 70/2021 “Per caktimin e anetareve zevendesues ne perberjen e Komisioneve te Perhershme te Kuvendit” i ndryshuar.

Projekvendim Per nje ndryshim ne vendimin nr. 70/2021 “Per caktimin e anetareve zevendesues ne perberjen e Komisioneve te Perhershme te Kuvendit” i ndryshuar.

Diskutime per c;eshtje jashte rend it te dites.

Ngarkohen Sherbimet e Kuvendit per publikimin e rendit te dites te seances plenare, njoftimin e anetareve te Kuvendit me ane te mjeteve te komunikimit elektronik si dhe pergatitjen e dokumentacionit parlamentar qe do te shqyrtohet.

Ky urdher hyn ne fuqi menjehere

Më shumë