Tirana
light rain
21.5 ° C
21.5 °
21.5 °
49 %
2.6kmh
75 %
Hën
21 °
Mar
22 °
Mër
23 °
Enj
23 °
Pre
26 °
E hënë, 26 Shtator, 2022

Selami Simsek kërkon azil politik dhe apelon vendimin e Gjykatës: Të mos lejohet dëbimi nga Shqipëria

spot_img

Lajme të ngjashëm

Turku Selami Simsek ka apeluar vendimin e Gjykatës Administrative që i rrëzoi padinë ndaj Drejtorisë së Azilit dhe Shtetësisë.

Simsek rrezikon të depërtohet në Turqi, por avokati i tij ka kërkuar që të pezullohet vendimi i Drejtorisë së Azilit dhe Shtetësisë, si dhe mos lejohet asnjë vendim për deportim/dëbim apo largim nga Shqipëria.

PADIA E SELAMI SIMSEK

Detajet e çështjes

Nr. i çështjes: 31155-00161-86-2021

Dt. e regjistrimit: 19-01-2021

Palët

Paditës: Selami Simsek

I paditur: Drejtoria e Azilit dhe Shtetesise, Komisioni Kombetar per Azilin dhe Refugjatet

Palë të treta:

Objekti i padisë: 1.Shfuqizimi i vendimit Nr.08 dt.09.03.2020 i Drejtorise se Azilit dhe Shtetesise, prane Ministrise se Brendshme.

2. Shfuqizimi i vendimi Nr. 18 dt. 10.09.2020 i Komisionit Kombetar per Azilin dhe Refugjatet.

3. Detyrimin e pales se paditur Drejtoria e Azilit dhe Shtetesise prane Ministrise se Brendshme per te pranuar kerkesen e Azilkerkuesit dhe dhenien e te drejtes per perfitimin e Azilit paditesit Selami Simsek.

4. Marjen e mases se sigurimit te padise duke bere Pezullimin e ekzekutimit te vendimit Nr.08 dt.09.03.2020 te Drejtorise se Azilit dhe Shtetesise, prane Ministrise se Brendshme, duke mos lejuar asnje veprim per deportim/debim/ apo largim te shtetasit Turk z.Selami Simsek nga territori i Republikes se Shqiperise.

Relatori: Blerona Hasa

Anetar1: Lindita Sinanaj

Anetar2: Rilinda Selimi

Data e seances: 25-02-2021

Gjykimi: Dhome keshillimi

Më shumë


spot_img
spot_img
spot_img