Tirana
clear sky
14.5 ° C
14.5 °
14.5 °
88 %
1kmh
0 %
Die
27 °
Hën
25 °
Mar
26 °
Mër
26 °
Enj
27 °
E diel, 13 Qershor, 2021
spot_imgspot_img

Seanca plenare sot, deputeti Roshi interpelancë me ministren e Kulturës (RENDI I DITËS)

spot_img
spot_img

Lajme të ngjashëm

ef570b407e992cda60fca8884283c67c

Ditën e sotme do të zhvillohet seanca e radhës plenare, ku në rendin e ditës do të jenë një sërë çështjesh.

Seanca ka filluar në orën 10.00, ndërsa në rendin e ditës do të zhvillohet një interpelancë me ministren e Kulturës Elva Margariti, e kërkuar nga deputeti Artur Roshi.

Rendi i dites:

1. Miratimi i procesverbalit te seances plenare te dates 01.03.2021.

2. Njoftime. 3. Interpelance me ministren e Kultures kerkuar nga deputeti Artur Roshi.

4. Projektligj “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 124/2015 “Per efi9encen e energjise” te ndryshuar””.

5. Projektligj “Per zhvillimin dhe pjesemarrjen e forcave te vendeve anetare te Organizates se Traktatit te Atlantikut te Veriut dhe te vendeve partnere te kesaj organizate ne stervitjen e perbashket “DEFENDER EUROPE 21”.

6. Projektligj “Per disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin nr. 12/2018 “Per vleresimin kalimtar dhe periodik te punonjesve te Policise se Shtetitn, Gardes se Republikes dhe Sherbimit per <;eshtjet e Brendshme dhe Ankesat ne ministrine e Brendshme”.

7. Projektligj “Per ratifikimin e marreveshjes se partneritetit, tregtise dhe bashkepunimit ndermjet Republikes se Shqiperise dhe Mbreterise se Bashkuar te Britanise se Madhe dhe Irlandes se Veriut”.

8. Dekret i Presidentit te Republikes, me nr. 11979, date 24.2.2021, “Per kthimin e ligjit nr. 16/2021 “Per ratifikimin e ndryshimit te marreveshjes se koncesionit ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Shoqerise Koncesionare “Tirana International Airport”, sh.p.k., “Per ndertimin, venien ne pune, operimin dhe mirembajtjen e Aeroportit Nderkombetar “Nene Tereza”, Tirane””, ratifikuar me ligjin nr. 9312, date 11.11.2004, te ndryshuar”.

9. Projektvendim “Per disa ndryshime ne vendimin e Kuvendit nr. 43/2017 “Per miratimin e struktures dhe organikes te Autoritetit te Konkurrences””.

10. Projektvendim “Per emerimin e nje anetari te Bordit te Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare qe do te mbaje funksionin e Kryetarit te Bordit”.

11. Projektvendim “Per emerimin e nje anetari ne Komisionin e Autoritetit te Konkurrences”.

12. Diskutime per 9eshtje jashte rendit te dites (60′).

Më shumë

Lajmet e fundit

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img