Hapësire reklamuese

Aktualitet

Punimet e OST/ Ja oraret pa drita dhe zonat që preken

Shkruar nga Newsbomb

peratori i Sistemit të Transmetimit, OST, ka njoftuar grafikun e punimeve të planifikuara që do të kryhen në dy nstacione në datat 28-29 qershor.

 

Bëhet fjalë për nstacionin Fier dhe n/stacionin Koplik. Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.

Zonat që mbeten pa energji në Fier në datat 28-29 qershor: lagjet “1 Maji”, “Kongresi i Përmetit”, “Konferenca e Pezës”, “Liri Gero”, lagjia “11 Janari”, “16 Prilli”, “Sheqi”, “Apolonia”, “Kryengritje e Fierit”, ish Komunat Portez, Zharëz, Verbas, Fidrin e Naftës, Kraps, Plyk, Mbyet,

Bishanak, Ish-Komunat Mbrostar, Qendër, Fshatrat: Zhupan, Drizë, Baltëz, Hamil, Mucaj, Sulaj, Ish Komuna Dermenas, Qenas, Kastriot.

Zonat që mbeten pa energji në Shkodër në datën 28 qershor, punimet e OST nst Koplik, orari 09:00-13:00

Bashkia Shkodër, lagjet: Kiras, Ndërmarrja e Pularisë "Elvis", Bashkia Koplik, Fshatrat Koplik i Sipërm, Reç, Dedaj, Zagorë, Kçarë, Omaraj, Palvarë, Demiraj, Gjorm, Dobroshë, Jubicë, Kalldrun, Kamicë, Poliqan, Stërbeq, Gril, Boriç i Madh, Boriç i Vogël, Gruemirë, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj, Bajzë, Mukset,

Gradec, Rushaj, Kosan, Pjetërshan, Vukpalaj, Rrapsh, Tamarë, Selcë, Vermosh, Vukel, Qendër, Shkrel, Gruemir, Kastrat, Kelmend, Dogana Hani Hotit, Policia, Bankat, N/prefektura,

Goraj, Katund Kastrati, Gradiskije,  Grudë fushë,

Kaldrun, Stërbeq, Grill, Omaraj, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash, Stacioni i Trenit.

Sondazh

Poll

Lexo gjithashtu

Hapësire reklamuese