Hapësire reklamuese

Aktualitet

Pamjet e asfaltit të çarë në Dibër, ARRSH sqaron: Nuk ka lidhje me Rrugën e Arbrit!

Shkruar nga Newsbomb
Autoriteti Rrugor Shqiptar sqaron opinionin publik se pamjet e një segmenti rrugor të çarë në gjatësinë e tij, ku pretendohet se bëhet fjalë për Rrugën e Arbrit, nuk ka lidhje me këtë aks kombëtar. Institucioni që kujdeset për infrastrukturën rrugore në Shqipëri, thotë se nga raportimet nga terreni, çarja e asfaltit ndodhet në pjesën fundore të Bypass-it të Klosit që lidhet me rrugën e vjetër Tiranë-Peshkopi. Autoriteti Rrugor Shqiptar ndan dhe disa foto të momenteve të fundit, që tregojnë se grupet e punës kanë filluar menjëherë ndërhyrjen për riparimin e cedimit të asfaltit dhe rruga është e hapur vetëm me një korsi. Nderhyrja per riparimin e asfaltit ne Bypassin e Klosit Nderhyrja per riparimin e asfaltit ne Bypassin e Klosit Përsa i përket Rrugës së Arbrit, ARRSH sqaron se në këtë aks kombëtar vazhdon normalisht puna për mirëmbajtjen rutinë me mjete dhe punëtorë dhe qarkullimi i mjeteve deri në këtë moment kryhet pa vështirësi.

Autoriteti Rrugor Shqiptar - Njoftim për mediat dhe opinionin publik

Së fundmi ka qarkulluar një lajm në lidhje me çarjen e asfaltit të Rrugës së Arbrit. Bazuar në foto apo video të publikuara, por edhe nga raportimet nga terreni, çarja e asfaltit nuk është pjesë e Rrugës së Arbrit, por ndodhet në pjesën fundore të Bypass-it të Klosit që lidhet me rrugën e vjetër Tiranë-Peshkopi. Grupet e punës kanë filluar menjëherë ndërhyrjen për riparimin e cedimit të asfaltit, tashmë rruga është e hapur vetëm me një korsi. Në Rrugën e Arbrit vazhdon puna për mirëmbajtjen rutinë me mjete dhe punëtorë, qarkullimi i mjeteve kryhet pa vështirësi. Nderhyrja per riparimin e asfaltit ne Bypassin e Klosit Nderhyrja per riparimin e asfaltit ne Bypassin e Klosit

Sondazh

Poll

Lexo gjithashtu

Hapësire reklamuese