Tirana
clear sky
4.5 ° C
4.5 °
4.5 °
28 %
2.1kmh
0 %
Mër
7 °
Enj
8 °
Pre
10 °
Sht
8 °
Die
9 °
E mërkurë, 26 Janar, 2022

Nga përplasja te ‘Petro Nini’ te sekuestrimi i 400 mijë dollarëve në bankë, kush është ndërtuesi i FUQISHËM Aleksandër Gavoçi, pronar i Vega sha e Shkodra Beton

spot_img
spot_img
spot_img

Lajme të ngjashëm

Emri i ndërtuesit të fuqishëm Aleksandër Gavoçi doli sot sërish në skenë pasi iu sekuestruan 400 mijë dollarë të cilat po tentonte t’ia transferonte vëllait të tij, Ilir Gavoçit në Australi. (Lexo këtu)

Por Gavoçi nuk është një emër i panjohur. Ai njihet gjerësisht si një ndërtues i fuqishëm dhe si njeriu që u bë ‘sebep’ për përplasjet e dhunshme në zonën e Petro Ninit në mars të 2019-ës.

Gavoçi, figuron aksioner në disa kompani si dhe debitor në banka raporton newsbomb.al.

Kështu, ai është Anëtar i Këshillit Mbikqyrës në ‘Vega sha’; ortak në kompaninë ‘CLEANLINESS’, aksioner i ‘Shkodra Inert’, administrator i Kompanisë së ndërtimit ‘S.A.R’, administrator i kompanisë ‘Shkodra Beton’ dhe administrator i kompanisë ‘VEGA.’

MË SHUMË INFORMACION për komapanitë ku ALEKSANDËR GAVOÇI është ortak administrator:

1-Anëtar i Këshillit Mbikqyrës në ‘Vega sha’:

Akiviteti: Ndertim autostradash, rrugesh,fusha aviacioni,hidrocentrale, TEC-e per ngrohje,termocentrale dhe mjedise sportive.Ndertime ndertesash dhe punime civile inxhinierike, punime te tjera ndertimi perfshi tregetit e vecanta, instalime elektrike per pajisje, punime izolimi, sisteme hidraulike, ndertim i rrugeve e 2 hekurudhave,autostradash,hekurudha e metro,ura e tunele,projekt i sherbimeve publike,i lidhjeve elektrike e telekomunikacionit,objekte te tjera industriale, ndertim i projekteve per uje,ndertime civile,shembje e pergatitje e kantiereve, cpime pusesh per testim,punime te ndryshme elektrike ,hidraulike,instalime te tjera.Punime perfundimtare dhe finitura,suvatime,instalime e mobilejeve dhe punime te ndryshme druri.Dysheme dhe veshje muresh, punime ne cati.Shitje me pakice e pajisjeve shtepiake elektrike dhe pajisje televizionie e radio,Shitje me shumice e dh iport eksport makinerish ndertimi dh impiantesh metalurgjike.Transport rrugor mallrash, ruajtje dhe magazinim.Telekomunikacion.Krijimi i agjensive dhe shitje e pasurive te paluajteshme.Shitje e pjeseve motorike,shitje te tjera me pakice ne magazine te specializuara.Restorante.Riciklime i mbetjeve jo-metalike dhe skrapit,prodhim,perpunim dhe shitje e produkteve te betonit.Hapje punime ne gurore.Aktivitete komisionimi.Prodhim tullash dhe pllakash dekorative, te punuar me dore.Prodhim dhe ndertim metalurgjish per baker,alumin,zink…

53633615_2092567727464784_5623241964431343616_n.png

53781132_512271455964893_4871415820531531776_n.png

53919545_609074432897338_7447889679753412608_n.png

2-CLEANLINESS

Administratori Luan Koka, ortak Aleksander Gavoçi

Aktiviteti: Grumbulli, depoztim, transportim, riciklim, perpunim dhe asgjesim i mbetjeve urbane, mbetjeve industriale, mbetjeve spitalore, mbetjeve te ndertimit, mbetjeve te sistemit te kanalizimeve te ujerave te zeza, kanaleve kulluese e rezervuareve, mbetjeve bujqesore dhe mbetjeve blegtorale, mbetjeve te vellimshme.Zbatimit te punimeve te ndertimit si :Ndertime civile dhe industriale, rikonstruksione godinash, veshje fasade etj.Punime dheu, sistemime, terracime terrenesh, vepra kullimi e vaditese etj.Ndertim rruge kat. V, IV, veshje rrugesh me asfaltobeton, ndertim mbishtrese etj.Ndertim vepra arti te vogla deri ne 6 metra, ujesjellesa kanalizime etj.Prodhim dhe tregtim materiale ndertimi.Tregtim me shumice dhe pakice dhe import eksport te: mallrave te ndryshme industriale, ushqimore, hidrosanitare, hidraulike etj.Makinerl-paisje industriale e bujqesore; pjese kembirni te ndryshme etj.

54361658_260663368153858_4621147075466231808_n.png

54255660_495918880943097_7528511193766428672_n.png

3-S.A.R Ndertim

 Administratore: Elma Serani, ortak Aleksander Gavoçi

Aktiviteti: Ndertime civile dhe ekonomike, veshje fasadash, rikonstruksion godinash etj. Punime dheu, sistemime, terracime sistemesh, vepra kullimi e vaditjesh etj. Ndertim rruge kategoria e IV, V; veshje rrugesh me asfaltobeton, nderrim mbishtrese etj. Ndertim vepra arti te vogla deri ne 6 metra; ujesjellesa, kanalizime etj. Ndertim vepra arti te vogla deri ne 6 metra; ujesjellesa, kanalizime etj. Prodhim dhe tregtim materialesh ndertimi. Tregtim me pakice e shumice dhe import – eksport te : Mallrave te ndryshme industriale, ushqimore, hidrosanitare, hidraulike etj. Makineri-pajisje industriale e bujqesore, pjese kembimi te ndryshme etj. Produkteve bujqesore e blektorale, frutaperime, bime medicinale e mjekesore etj. Transport i mallrave te ndryshme brenda e jashte vendit.

53646094_331648987480025_4621594718432657408_n.png

54374699_2278168039124240_4889322333757505536_n.png

4- SHKODRA BETON

Administrator- Aleksander Gavoçi, Luan Koka

Aktiviteti: Prodhim betoni dhe materiale inerte.Prodhim, tregtim me pakice e shumice materiale ndertimi. Tregeti me shumice e pakice dhe import-eksport te mallra te ndryshem ndustriale, ushqimore, hidrosanitare, pjese kembimi,produkte te ndryshme bujqesore e blegtorale, fruta-perime, bime medicinale.Transport mallrash brenda dhe jashte vendit

53684097_2408569985842279_973719723667619840_n.png

53566447_3192652084094450_9075213519321825280_n.png

SHKODRA INERT

Administratori: Agim Trushi:

Ortak: Aleksander Gavoçi

Aktiviteti: Import-Eksporti per tregtimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice si: perpunim dhe tregtim materialesh inerte per ndertim. Prodhim dhe tregtim gure, gelqere, cakull (materiale inerte) mc mjete mekanike dhe me eksplozive dhe prodhim edhc tregtim materiale te çdo lloj fraksionesh qe lidhen me ndertim.Shfrytezim karriere,Makineri dhe pajisje te te gjitha llojeve, vegla pune. Materiale ndertimi.Konstruksione mdertimore dhe hidrosanitare Ndertime dhe mirembajtje ndertesa dhe rruge – Transport te mallrave te te gjitha llojeve brenda dhe jashtc vendit.Prodhim tulla e plaka dekorative, sidoqofshin me prodhim artizanal e fabrike; Prodhim betoni e llaçi me nyje te perqendruar.

53274654_230461857794182_98169685232582656_n.png

53766675_258467061728280_2087703814978142208_n.png

6- VEGA

Administrator Aleksander Gavoçi

Aktiviteti:  Import-Eksport,grumbullim, perpunim, tregetim te skrapit, hekurit etj,tregti te mallrave industriale,aktivitet ne fushen e ndertimit,finess,bar-restorant, taverne, klub nate, transport detar;Agjensi Imobilare 2-Ne fushen e Agjensive Spedicionare Detare.Prodhim dhe tregtim betoni,prodhime parafabrikate betoni.Prodhim dhe tregtim inertesh e te tjera materiale e produkte ndertimi.Peshkim selektiv.Studimi,projektimi,vleresimi,konsulenca,monitorimi ne kerkimin,zbulimin,shfrytezimin,perpunimin dhe tregtimin ne import dhe eksport te mineraleve metalore dhe ndertimore,rehabilitimin e mjedisit pas shfrytezimit,perdorimin civil te lendeve plasese ne siperfaqe dhe ne nentoke.Ndertimin e veprave publike,ndertime civile,ekonomike dhe industriale,rikonstruksion ndertesash,veshje fasadash,punime dheu,sistemime,tarracime terrenesh,vepra kullimi dhe vaditese,ndertime rruge kategoria V dhe VI,veshje rrugesh me asfalto beton,ndertim mbishtrese,ndertim te veprave arti te ndryshme,ujesjellesa dhe kanalizime e te tjera.Prodhim dhe tregtim te materialeve te ndertimit si tulla,pllaka dekorative,prodhime betoni e llac me nyje te perqendruar,prodhime artizanale,konstruksione te llojeve te ndryshme etj.Tregtim me shumice dhe pakice ne import dhe eksport te mallrave te ndryshme industriale, ushqimore, hidrosanitare, hidraulike, makineri dhe pajisje industriale e bujqesore, pjese kembimi per pajisje industriale,bujqesore, produkte bujqesore e blektorale, bime medicinale e mjeksore, prodhim dhe perpunim te lendes drusore, transport te mallrave brenda e jashte vendit ne te gjitha rruget e transportit, toke, det, hekurudhe ajer etj.Prodhim , perpunim, ambalazhim(paketim), shitje, eksport dhe transport nderkombetar te artikullit çimento, rifuzho dhe me thase. Import, eksport, grumbullim, riciklim, perpunim te skrapit.

54257365_424176681668349_3453191634840190976_n.png

53722167_803021236722095_4223109044279181312_n.png

 

53674884_274164790146158_3422337826736308224_n.png

53347603_398433000939490_7887971553822900224_n.png

 

spot_imgspot_img

Më shumë

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img