Hapësire reklamuese

Live Updates

Çështja Acromax dhe Aldor Nini

Çfarë do të gjeni në brendësi

6 Postime
4 MUAJ ME PARE

Një përgjigje për sociopatin Aldor Nini dhe gënjeshtrat e tij në emisione televizive

Nga Newsbomb

Sociopati Aldor Nini u turr sërish në studiot televizive për të thënë një “mal” me gënjeshtra, por nuk ia doli këtë radhë të mashtronte publikun. I ftuar në emi...

9 MUAJ ME PARE

Aldor Nini i "Acromax" dhunon ish-gruan! Ajo e denoncon në Polici: Më përndjek, më ka vënë GPS në makinë, kam urdhër-mbrojtje (DENONCIMI)

Nga Newsbomb

Burri që urren gratë është Acromax që urren median! Ky nuk është titull filmi, as roman i Stieg Larsson. Kjo është ngjarje e vërtetë, që po ndodh në Shqipëri...

9 MUAJ ME PARE

Regjistrohet për punësim si “Arkitekt”, pyetjet për Policinë shqiptare: Si është dhënë leja për shtetasin Aldor Nini, pronar i Acromax (INVESTIGIMI)

Nga Newsbomb

Ai është “arkitekti” i akromakthit të medias shqiptare dhe siç newsbomb.al ka mësuar, emigranti me pasaportë gjermane Aldor Nini, është pajisur me leje qëndrimi...

9 MUAJ ME PARE

LETRA E PLOTË/ Si Acromax i pushtetit mashtroi artistët shqiptarë dhe tatimorët gjermanë (KËRKESA)

Nga Newsbomb

Newsbomb.al po bën një hetim të thelluar mbi Acromax Media Gmbh, me seli në Hamburg (Gjermani), me numër tatimor identifikimi VAT-ID: D...

9 MUAJ ME PARE

Letra për Tatimet: Acromax shpk dhe Faber digital shpk, të vërtetat e mashtrimeve financiare që i dini dhe nuk i hetoni! Pse? (DOKUMENTI)

Nga Newsbomb

Portali Newsbomb.al, ka rënë pre e një sulmi të rëndë teknologjik nga Acromax Media, në pronësi të shtetasit me pasaportë gjermane Aldor Nini. Për rrjedhojë, ng...

10 MUAJ ME PARE

Acromax - Mashtrimi me 7 shkronja

Nga Newsbomb

Shumë portale, faqe satirike, mediatike dhe platforma të informacionit që cenojnë apo kritikojnë qeverinë qëndrore, Bashkinë Tiranë dhe udhëheqësit e palëvduar ...

Sondazh

Poll

Hapësire reklamuese