Hapësire reklamuese

OpEd

Kryeministri që “fluturon”

Shkruar nga Newsbomb
e tij të madhe për t’u arratisur nga Shqipëria.

Dhe tjetra që është e sigurt, është raporti i nxjerrë nga “Mjaft”, një OJF, e kaluara e së cilës është shumë e qartë. Ditën e djeshme, të rinjtë e Mjaft na thanë se për 1 vit, nga 23 premtime që ka bërë kjo qeveri, vetëm 6 ka realizuar. Ndoshta kryeministrit i duhet të qëndrojë më shumë brenda vendit, për ta vendosur në pozita pune qeverinë, e për t’i mbajtur të gjitha premtimet e bëra. 

Sondazh

Poll

Hapësire reklamuese