ISHTI ndëshkon 19 karburante për muajin maj (LISTA e subjekteve dhe gjobave)

Publikuar tek: ekonomi, më 10:06 15-06-2016 ISHTI ndëshkon 19 karburante për muajin maj (LISTA e subjekteve dhe gjobave)

ISHTI ndëshkon administrativisht 19 subjekte për muajin Maj 2016. Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI) publikon rezultatet e inspektimeve të ushtruara në subjektet e tregtimit me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse për muajin Maj 2016.

Fokusi i kontrolleve të kryera ishte zbatimi i dispozitave të ligjit nr.8450 datë 24.02.1999 “Për përpunimin, transportimin dhe tregtimin e naftës, të gazit dhe nënprodukteve të tyre”, ligji nr.32/2016 datë 24.03.2016 “Për garantimin e sigurisë së punës së pajisjeve/instalimeve nën presion” si dhe VKM  nr.212, datë 16.3.2016 “Për përcaktimin e kushteve dhe të rregullave teknike për përpunimin e bombolave të mbushura me gaz të lëngshëm të naftës (GLN)”

Nga inspektimet e bëra nga Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial për periudhën Maj 2016 janë gjobitur 19 subjekte. Më poshtë gjeni listën e subjekteve si dhe informacionin përkatës për secilin subjekt.

lista.png

lista1.png

Sondazh

Article Logic
Execution time: 0.0089030265808105
array(1) { ["section"]=> string(80) "ishti-ndeshkon-19-karburante-per-muajin-maj-lista-e-subjekteve-dhe-gjobave-43564" }