Hapësire reklamuese

Foto e Ditës

Sot provimi i parë i Maturës Shtetërore!

Shkruar nga Newsbomb

Sot provimi i parë i Maturës Shtetërore!

Sot, 3 qershor, mijëra maturantë në vendin tonë do të zhvillojnë provimin e parë të Maturës Shtetërore. Rreth 28 mijë maturantë do t’i nënshtrohen testit të gjuhës së huaj.

Provimi do të zhvillohet në 144 qendra në të gjithë vendin. Mësohet se do të jenë rreth 2900 mësues dhe punonjës të arsimit që do të jenë pjesë e monitorimit dhe administrimit të provimeve.

Sondazh

Poll

Hapësire reklamuese