Tirana
scattered clouds
10.5 ° C
10.5 °
10.5 °
32 %
6.2kmh
40 %
Mar
10 °
Mër
9 °
Enj
11 °
Pre
11 °
Sht
10 °
E martë, 31 Janar, 2023

Drejtoria e Arkivave merr vendimin: Deklasifikohen plotësisht dosjet e cilësuara “Sekret shtetëror”

spot_img

Lajme të ngjashëm

Dosjet e klasifikuara si “Sekret Shtetëror” do të deklasifikohen dhe do të jenë të hapura për publikun dhe personat e interesuar, shkruan newsbomb.al. Vendimi është marrë nga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave dhe është botuar në Fletoren Zyrtare.

Dokumenti mban datën 24 dhjetor 2021 dhe është vendosur që një numër i madh dosjes të deklasifikohen pse kanë humbur vlerën dhe qëllimin për të cilin janë klasifikuar. Deklasifikimin plotësisht të informacioneve (dosjeve) të klasifikuara “Sekret shtetëror”, si më poshtë:

Fondi 14/APSTR, viti 1989 Dosjet nr. 2, 3, 5, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 19, 23, 24, 26, 27, 28, 30, 31, 34, 36, 37, 58, 60, 63, 70, 72,73, 74, 75, 76, 77, 81, 82, 83, 84, 85, 87, 89, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 100, 101, 103, 105, 106, 107,108,  109. Niveli  i  klasifikimit,  “Sekret”. 

Dosja  nr.  110.  Niveli  i  Klasifikimit,  “T  Sekret”. 

Dosjet  nr.112,  113,  115,  117,  119,  120,  121,  122,  126,  129,  130,  131,  132,  134,  135,  136,  139,  141,  144,  146,147,  148,  150,  151,  152,  153,  154,  155,  156,  157,  158,  160,  161,  162,  163,  164,  165,  166,  167,  169,170,  173,  174,  175,  177,  178.  Niveli  i  klasifikimit,  “Sekret”. 

Dosja  nr.  179.  Niveli  i  klasifikimit,  “TSekret”. 

Dosjet  nr.  180,  182,  183,  184,  185,  186,  187,  188,  189,  192,  193,  195,  196,  198,  199,  200,201,  202,  203,  204,  205,  206,  207,  209,  210,  212,  220,  221,  222,  223,  225,  228,  229,  230,  233,  235,236,  238,  243,  245,  248,  249,  253,  260,  263,  265,  267,  270,  272,  275,  276,  277,  278,  279,  280,  281,282,  283,  284,  285,  286,  289,  290,  293,  294,  295,  296,  297,  299,  300,  301,  302,  304,  306,  307,  309,310,  311,  319,  320,  321,  322,  324,  325,  328,  329,  330,  331,  332,  333,  334,  335,  336,  337,  338,  339, 341,  343,  344,  345,  347,  349,  351,  353,  354,  355,  356,  357,  358,  361,  362,  364,  365,  366,  368,  369,371,  372,  373,  374,  376,  377,  381,  384,  386,  387,  390,  391,  392,  394,  395,  396,  397,  398,  399,  400,401,  402,  403,  404,  405,  406,  407,  409,  410,  413,  414,  415,  416,  418,  421,  422,  423.  Niveli  iklasifikimit, “Sekret”

Më shumë


spot_img
spot_img