Hapësire reklamuese

Bota

LEGJISLACIONI/ Fajtor për 34 akuza për Donald TRUMP, por ish presidenti i SHBA-ve nuk do të burgoset

Shkruar nga Newsbomb
LEGJISLACIONI/ Fajtor për 34 akuza për Donald TRUMP, por ish
Donald Trump

Aktualisht, Donald Trump nuk do të futet menjëherë në burg pas shpalljes së fajtor për falsifikim të të dhënave të biznesit. Procesi ligjor përfshin disa hapa të mëtejshëm para se të merret një vendim për burgimin e tij. Pas shpalljes së tij fajtor, do të ketë një seancë vlerësimi ku gjykatësi do të vendosë për llojin dhe kohëzgjatjen e dënimit.

Avokatët e Trump kanë njoftuar tashmë se do të apelojnë vendimin, gjë që mund të shtyjë ekzekutimin e dënimit dhe të vonojë çdo burgim të mundshëm.

Procesi apelues mund të zgjasë disa muaj ose edhe vite, dhe gjatë kësaj kohe, Trump do të jetë i lirë. Prandaj, pavarësisht shpalljes së tij fajtor, nuk ka një afat të menjëhershëm për burgimin e tij. Gjithashtu, mundësitë për një marrëveshje apo një dënim alternativ janë ende të hapura në varësi të vendimeve gjyqësore të mëtejshme.

Sondazh

Poll

Lexo gjithashtu

Hapësire reklamuese