Hapësire reklamuese

Foto e Ditës

Besimtarët myslimanë nisin muajin e Shenjtë të Ramazanit

Shkruar nga Newsbomb
Besimtarët myslimanë nisin muajin e Shenjtë të Ramazanit

Besimtarët myslimanë në të gjithë botën nisin sot, 11 Mars, muajin e shenjtë të Ramazanit. Për 30 ditë, ata do të agjërojmë, një nga 5 kushtet e islamit. Kjo realizohet në shenjë solidariteti me të varfërit, duke bërë të mundur edhe ndarjen e ushqimit për njerëzit në nevojë gjatë muajit të Ramazanit. Agjërimi i Ramazanit sipas shumë ajeteve  të Kurani, thuhet se është obligim për besimtarin, e se ai i afron besimtarët më shumë me vlerat e dashurisë, respektit ndaj tjetrit, bamirësisë, sinqeritetit, dhe bujarisë.

Sondazh

Poll

Hapësire reklamuese