Tirana
clear sky
5.5 ° C
5.5 °
5.5 °
31 %
5.1kmh
0 %
Sht
5 °
Die
5 °
Hën
3 °
Mar
4 °
Mër
6 °
E shtunë, 22 Janar, 2022

Bashkia Tiranë publikon listën e pallateve që do të prishen në 12 javë për shkak të dëmtimeve nga Tërmeti

spot_img
spot_img
spot_img

Lajme të ngjashëm

Në kuadër të projektit të Rindërtimit, Bashkia e Tiranës ka publikuar listën e godinave dhe pallateve për prishje. Janë 28 godina që do të shemben në Tiranë në 12 javë.

Tenderi për shërbimin e demolimin dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore liston objektet për t’u prishur pasi konsiderohen si të pabanueshme.

Fondi Limit për 60.5 milion lekë.

Burimi i Financimit: Fonde të vena në dispozicion sipas Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 129, datë 03.03.2021 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, për financimin e përgatitjes së shesheve të ndërtimit, në Bashkinë Tiranë”;

VKB Nr. 51, datë 06.04.2021 “Për një shtesë dhe disa ndryshime në vendimin Nr. 172, datë 21.12.2020 të Këshillit Bashkiak “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2021-2023 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2021 (e ndryshuar)” 

Vendi i kryerjes së shërbimeve do të jetë në Tiranë; në Njësitë Administrative Nr. 1; 2; 4; 6; 8; 9; Njësia Administrative Zall Herr si dhe Njësia Administrative Krrabë konkretisht pallatet si më poshtë vijon: 

1. Pallati Nr.434/1. Rruga “Behlul Hatibi”; 
2. Pallati Nr.14. Rruga “Aleksandër Moisiu”;
3. Pallati Nr.45. Rruga “Myslym Keta”;
4. Pallati Nr.66. Rruga “Aleksandër Moisiu”;
5. Pallati Nr.4. Rruga “Myslym Keta”;
6. Pallati Nr.73/2. Rruga “Niko Avrami”;
7. Pallati Nr.369/4. Rruga “Ferit Xhajko”;
8. Pallati Nr.26. Rruga “Fortuzi”;
9. Pallati Nr.415/1, Objekti I, II. III. Rruga “Ferit Xhajko”;
10. Pallati Nr.1. Rruga “Karl Gega”;
11. Pallati Nr.164/2. Rruga “Ali Kelmendi”;
12. Pallati Nr.150. Rruga “Sokrat Mosko”;
13. Pallati Nr.127.shk. 2, Rruga “Llazi Miho”;
14. Pallati Nr.147. Rruga “Tanush Frashëri”;
15. Pallati Nr.22. Rruga “Qendër e Re”;
16. Pallati Nr.140. Rruga “Sokrat Mosko”;
17. Pallati Nr.11/1. Rruga “Vath Koreshi”;
18. Pallati Nr.104/6. Rruga “Ali Demi”;
19. Pallati Nr.5/1. Rruga “Todi Shkurti”;
20. Pallati Nr.5. Rruga “Marsel Kasemi”;
21. Pallati Nr.152. Rruga “Haki Stërmilli”;
22. Pallati Nr.140. Rruga “Haki Stërmilli”;
23. Pallati Nr.168. Rruga “Hamdi Cenoimeri”;
24. Pallati Nr.138. Rruga “Haki Stërmilli”;
25. Pallati Nr.2KT. Rruga “Dritas”;
26. Pallati Nr.161. Rruga “Sokrat Mosko”;
27. Pallati Nr.14. Rruga “Llambi Bonata”;
28. Pallati Nr.158. Rruga “Llambi Bonata”.
Jane identifikuar si operatorë ekonomikë të suksesshëm për lidhjen e marrëveshjes kuadër: 
1. Bashkimi i Operatorëve ekonomik “V.A.S Konstruksion” shpk & “4 A-M” shpk NUIS 
2. Bashkimi i Operatorëve ekonomik “Arb&Trans 2010” shpk & “Klajger Konstruksion” shpk

spot_imgspot_img

Më shumë

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img