Tirana
broken clouds
21 ° C
21 °
21 °
64 %
2.1kmh
75 %
Mër
21 °
Enj
18 °
Pre
20 °
Sht
16 °
Die
18 °
E mërkurë, 12 Maj, 2021
spot_img

Albpetrol, kompania shqiptare licensohet për furnizimin e gazit natyror, vendimi i ERE i hap rrugë procesit

spot_img

Lajme të ngjashëm

Kompania Albpetrol sh.a licensohet me një afat 10 vjecar për aktivitetin e furnizimit të gazit natyror në shitje me pakicë.

Lajmi është botuar edhe në faqen zyrtare të ERE ndërkohë që bordi I kësaj strukture me vendimin nr.90 licensoi shoqërinë për këtë aktivitet.

Në një vendim të pak ditëve më parë ERE bëri me dije se nga ana e shoqerise Albpetrol sh.a ishin plotësuar shumica e kushteve të kërkuara për marrjen e licencës 10 vjeçare gjithesesi Albpetrol sh.a ju kërkua që të paraqesë disa vërtetime shtesë.

Bordi i ERE-s, vendosi: Të licencojë shoqërinë “ALBPETROL” sh.a., në aktivitetin e furnizimit të gazit natyror (shitje me pakicë), për një afat 10-vjeçar, me kusht që brenda 3 (tre) muajve nga marrja dijeni e këtij vendimi të depozitojë në ERE:

a. Vërtetimet e Gjykatës dhe të Prokurorisë për administratorin e ri te saj, dhe Vërtetimet e Gjykatës dhe Prokurorisë për vetë shoqërinë “ALBPETROL” sh.a., me data të përditësuara;

b. Deklarime të lëshuara prej autoriteteve përkatëse për shlyerjen e detyrimeve fiskale dhe sigurimeve shoqërore, në masën që këto detyrime janë plotësuar prej Aplikantit” thuhet në vendimin e ERE

Gjithashtu shoqeria Albpetrol sh.a duhet et depozitoje ne ERE perpara fillimit te operimit Dokumentacionin Pronesor dhe Lejet Mjedisore ne Origjinal ose te njesuar me origjinalin.

spot_img

Më shumë

spot_img