Hapësire reklamuese

Aktualitet

Përfitoi nga momenti dhe ia futi vrapit, Gjykata: Mjeku Edmond Gashi iku pa autorizim

Shkruar nga Newsbomb
Përfitoi nga momenti dhe ia futi vrapit, Gjykata: Mjeku Edmond Gashi iku pa
Edmond Gashi

Gjykata e Tiranës ka ndarë detaje lidhur me gjesin e mjekut Edmond Gashi, i cili u largua me vrap dhe i pashoqëruar nga asnjë polic pas përfundimit të senacës gjyqësore.

Gjykata përmes një njoftimi zyrtar bën me dije se mjeku ka përfituar nga nga një moment i vetëm, në të cilin një punonjëse e gjykatës ka qenë duke dalë në rrethana krejtësisht rastësore nga dera e cila shërben për hyrjet dhe daljet e autorizuara vetëm të gjyqtarëve dhe punonjësve të gjykatës (me karta të posaçme), ka dalë i shoqëruar edhe nga një shtetas tjetër, duke u larguar me vrap, i pa shoqëruar nga asnjë punonjës i policisë së shtetit.

"Kështu, në datën 27.06.2024, për paraqitjen dhe pjesëmarrjen e tij në seancën e caktuar për “Komunikimin e masës së sigurimit personal të caktuar në mungesë nga Gjykata”, në zbatim të nenit 248 të K.Pr.Penale, personi nën hetim Edmond Gashi, do të duhej të ishte i shoqëruar nga punonjës të policisë së shtetit, të cilët në zbatim të vendimit të gjykatës si dhe në referim të nenit 237 të K.Pr.Penal, duhet të ndjekin dhe të zbatojnë me përpikmëri vendimet e gjykatës, si dhe zbatueshmërinë e masave të sigurimit.

Me përfundimin e seancës gjyqësore, pasi gjyqtarja ka lënë sallën e gjyqit, po kështu me rradhë pas saj edhe prokurori, avokatët, si dhe vetë personat nën hetim, shtetasi E. G., teksa ka qënë në korridorin e katit të parë të gjykatës, duke përfituar nga një moment i vetëm në të cilin një punonjëse e gjykatës ka qënë duke dalë në rrethana krejtësisht rastësore nga dera e cila shërben për hyrjet dhe daljet e autorizuara vetëm të gjyqtarëve dhe punonjësve të gjykatës (me karta të posaçme), ka dalë i shoqëruar edhe nga një shtetas tjetër, duke u larguar me vrap, i pa shoqëruar nga asnjë punonjës i policisë së shtetit” njofton Gjykata e Tiranës.  

 

Sondazh

Poll

Lexo gjithashtu

Hapësire reklamuese