Hapësire reklamuese

Aktualitet

Një Inspirim për Edukim: Lorena Bregaj dhe Roli i Saj në Suksesin e Akademi.al

Shkruar nga Newsbomb

Një Inspirim për Edukim: Lorena Bregaj dhe Roli i Saj në Suksesin
Në një lëvizje të paprecedentë, Akademi.al, platforma udhëheqëse e mësimit online në Shqipëri, u ngrit në krye të sfidës së pandemisë COVID-19, falë një bashkëpunimi historik me Ministrinë e Arsimit të Shqipërisë. Ndërsa pandemia detyroi shkollat të mbyllnin dyert, Akademi.al dhe Ministria e Arsimit u afruan për të siguruar një mësim të pandërprerë për mbi gjysmë milion studentë shqiptarë.

Në këtë rrugëtim drejt suksesit, një emër dallohet si një nder forcat kryesore: Lorena Bregaj, Shefja e Departamentit Ligjor në Akademi.al. Ekspertiza dhe veprimi i saj i shpejtë ishin thelbësorë në sigurimin e një bashkëpunimi të suksesshëm dhe të qëndrueshëm me Ministrinë e Arsimit. Roli i Bregaj ishte i pashoq në hartimin e kontratës dhe në sigurimin që interesat e të gjitha palëve të përfshira të mbroheshin në mënyrë adekuate.

Në një vendim të frytshëm, Akademi.al nën udhëheqjen ligjore te Lorena Bregaj, zgjodhi një model jo-fitimprurës, duke theksuar përkushtimin e tyre ndaj arsimit dhe përgjegjësisë sociale. Përvoja dhe ekspertiza e saj në menaxhimin e kontratave qeveritare në rajon solli stabilitet dhe siguri në partneritetin me Ministrinë e Arsimit.

Përpos përpjekjeve të saj në menaxhimin e kontratave, Lorena Bregaj gjithashtu udhëhoqi ekipin e Akademi.al drejt njohjes si platformë zyrtare mësimore nga Ministria e Arsimit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Përkushtimi dhe aftësitë e saj komunikuese ishin thelbësore në përfaqësimin e Akademi.al përpara autoriteteve qeveritare.

Përveç kontributit në fushën ligjore, Lorena Bregaj shënonte gjithashtu një sukses personal për Akademi.al. Ajo u bë një model i përkryer i përkushtimit, bashkëpunimit dhe aftësive të tregtisë, duke dhënë një kontribut të pamohueshëm në suksesin e projektit dhe në vazhdimin e arsimimit cilësor për studentët shqiptarë.

Në një kohë kur arsimi duhet të përshtatet me sfidat e paparashikuara, figura e Lorena Bregaj shënon një udhërrëfyes për aftësitë individuale për të bërë ndryshime të mëdha në shoqëri. Suksesi i Akademi.al në kohën e pandemisë është një dëshmi e qartë për rëndësinë e kontributit individual dhe bashkëpunimit të efektshëm në adresimin e sfidave të arsimit.

Sondazh

Poll

Lexo gjithashtu

Hapësire reklamuese