Hapësire reklamuese

Aktualitet

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në periferi, ja disa nga GODINAT që po pushtojnë kryeqytetin

Shkruar nga Newsbomb

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Të gjithë jemi marrë me kullat gjithë këto kohë, por Tirana, është e gjitha në ndërtim. Në këtë shkrim informues të fundjavës, po ju njohim me disa projekte që po ndërtohen në kryeqytet. Kushdo në lagjen e vet ka një godinë që ndërtohet. Betoniere që shkarkojnë natën e eskavatorë që gërmojnë. Lejet e dhëna janë shumë e më shumë, por ne po sjellim disa nga projektet lejet e të cilave janë dhënë në vitin 2023, ose ndonjë prej tyre në 2022.

Janë projekte me godina banimi, 8, 9 apo 10 kate, që nuk janë në formën e kullave për të cilat kemi folur shpesh, e duket, sikur marrin frymën. Pavarësisht se në artikulimin e bashkisë dhe qeverisë mbeten vepra të zhvillimit urban e transformimit rrënjësor që po kaplon kryeqytetin.

Shumë prej lejeve të dhëna janë godina banimi. Pak prej tyre qendra rezidenciale apo vila.

Po të shohim me kujdes, janë godina të mëdha që kanë filluar në Bulevardin e ri, por nuk mungojnë ato te lulishte 1 maji, ku siç duket nga tabela nuk mungon edhe firma 5D Construction me një bllok pallatesh.

Ajo që vihet re është se firma arkitekturore ATELIER ka marrë pjesën e luanit të këtyre projekteve. Ndërkohë që puna vazhdon në të katërt anët.

Ja disa nga projektet më dominante dhe të dukshme në Tiranë. Kush janë ndërtuesit e tyre, por edhe inxhinierët, arkitektet dhe mbikqyrësit e punimeve.

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimesh me 7, 8, 9 kate mbitoke me 1 kat parkim nentoke ne rrugen "Jordan Misja", Tirane

Zhvillues: DAED Sh.p.k
Ndertues: DAED Sh.p.k
Arkitekt: ATELIER 4
Konstruktor: ARMEDA GRAMOS
Ing. Elektrike: KEJSI 05
Ing. Meknaike: Spiro Drita
Supervizor: Andon Frrokaj
Drejtues teknik: Agim Eksi
Kohezgjatja e punimeve: 36 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe Sherbimi 5 dhe 9 kate, me 2 kate parkim nentoke ne rrugen Jordan Misja, Bulevardi i Ri, Tirane | EURO-BETON 2005 | 2024

Shoqeria ndertuese: EURO-BETON 2005 Sh.p.k
Investitor: EURO-BETON 2005 Sh.p.k & ALB-BUILDING Shpk
Grupi i projektimit: A7design Studio
Drejtues teknik: ALB-BUILDING
Supervizor: AMCO ENGINEERGING
Konstruktor: Ing. Elona Kola
Datat e perfundimit te punimeve: 11.02.2026

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

OxA - Kompleks me godina banimi 3 kat me 1 kat parkimi nentoke ne Shkoze dhe ne Linze ne rrugen Dalip Topi | Kontakt Sh.p.k | 2024

Zhvillues: Kontakt Sh.p.k
Ndertues: Kontakt Sh.p.k
Arkitekt: Ark. Ardita Gusho
Supervizor: SUPERVIZION PROFESIONAL
Drejtues teknik: Ing. Florida Albrahimi
Konstruktor: Ing. Frederik Lena
Hidroteknike: Ing. Klea Duro
Elektrike: Ing. Besmir Hyseni

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Kompleks me godina banimi dhe sherbime 3, 5, 7 dhe 10 kat me parkim nen toke dhe Objekt Kulti (Xhami) | BEST Construction | 2024

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Objekt qender tregtare, biznesi dhe banimi me parkim nen toke, ne Rrugen 5 Maj | ARDECO Shpk | 2024

Shoqeria ndertuese: ARDECO Shpk
Investitor: ARDECO Shpk
Zbatuesi i punimeve: ARDECO Shpk
Mbikqyres i punimeve: 3G Studio Shpk
Projektues: ARDECO Shpk
Kontruktor: Ing. Ruben Alite, Ing. Frederik Lena
Afati i punimeve: 48 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbime 9 Kat dhe objekt industrial-ekonomik 3 dhe 4 kat, me 2 kate parkim nentoke | 2024

Zhvilluesi: ARB&TRANS-2010 SH.P.K
Arkitekt: Atelier 4
Konstruktor: Armeda Gramos
Ing. Elektrike: Fishta Electric Shpk
Ing. Mekanike: Hydro & Energy
Supervizoret: ALBGOLDING 2E
Drejtues teknik: Orgeta Kapllani
Kohezgjajtja e punimeve: 60 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Kompleksi Golden Gate ne rrugen Ali Demi, Tirane | ANDI Shpk | 2023

Shoqeria zhvilluese: ANDI Sh.p.k dhe DIAGONAL PROJEKTIM DHE ZBATIM Sh.p.k
Shoqeria ndertuese: ANDI Sh.p.k
Drejtues teknik: Ing. Arta Hilaj
Mbikqyres i punimeve: Firmitas Studio
Projektues: MVM ARCHITECTURE CONSTRUCTION AND DEVELOPMENT Ark. Junik Balisha
Konstruksioni: GB-a Studio
Afati i punimeve: 60 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Projekti Mara Residence ne Rrugen Ibrahim Pashe Bushatlliu, Tirane | AGIKONS Shpk | 2024

Godine banimi dhe sherbime 4, 6, 7, 8 dhe 10 Kate me 2 kate parkim nentoke ne pronesi te shoqerise Pentium 1 Shpk

Afati i punimeve: 36 Muaj
Subjekt zhvillues: S&D Invest Shpk
Subjekt ndertues: AGIKONS Shpk
Drejtues teknik: Robert Thanasi
Mbikqyres i punimeve: Tev-Albania
Arkitekt: Oltjon Luga
Kontruktor: Agikons

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Projekti Park Avenue ne Bulevardin e Ri te Tiranes | ORION | 2023

Park Avenue është një projekt vizionar dhe i vendosur në qendrën e re urbane e dinamike të Tiranës. Si një projekt i pakrahasueshëm dedikuar biznesit, Park Avenue pozicionohet në mënyrë strategjike në Bulevardin e Ri të kryeqytetit, qendra e re për bizneset dhe institucionet.

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 2, 7, 9 dhe 10 kat me 2 Kate parkimi nentoke ne rrugen Pasho Hysa | AB VIZION, Soni Idea Studio | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 2, 7, 9 dhe 10 kat me 2 Kate parkimi nentoke ne rrugen Pasho Hysa
Zhvillues & Subjekt ndertues: AB VIZION Shpk & Soni Idea Studio Shpk
Grupi i projektimit: Ark. Ermir Hazizi
Konstruktor: 2XKE Studio
Mbikqyres punimesh: Kamber Hasanaj
Drejtues teknik: Ergi Dervishi
Afati i perfundimit te punimeve: Sipas lejes se ndertimit

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 7, 8 dhe 10 kat me 3 Kat parkim nentoke ne rrugen Kristo Pano, Kashar | Arbet Construction Shpk | 2023

Leje ndertimi per objektin: Godine banimi dhe sherbimi 7, 8 dhe 10 kat me 3 Kat parkim nentoke ne rrugen Kristo Pano, Kashar
Zhvillues dhe Subjekt ndertues: Arbet Construction Shpk
Drejtues teknik: Ing. Alma Shehaj
Adresa: Rruga Kristo Pano, Kashar
Projektues: Ark. Klajdo Alibehaj
Konstruktor: 2XKE-STUDIO
Supervizor: Vasillaq Shkurti
Afati Kohor: 48 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Objekt banimi dhe sherbimi 12 kate me 3 kate parkim nentoke ne rrugen Nikolla Jorga | Nord Konstruksion Shpk | 2023

Objekt banimi dhe sherbimi 12 kate me 3 kate parkim nentoke ne rrugen Nikolla Jorga
Subjekt ndertues: Nord Konstruksion Shpk
Zhvillues: Nord Konstruksion Shpk
Projektues:Son Engineering & Construction
Drejtues teknik: Maksim Dhrami
Supervizor punimesh: HT Construction
Afati i punimeve: 60 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimesh 4,5,9 dhe 10 kate mbi toke dhe me 2 kate parkim nentoke ne rrugen Aleksander Moisiu | Andi Konstruksion SH.P.K | 2023

Subjekt ndertues: Andi Konstruksion SH.P.K
Zhvillues: Andi Konstruksion SH.P.K
Zbatues punimesh: E.Cakoni ; H.Totraku ; A.Miha
Drejtues teknik: E.Cakoni
Supervizor punimesh: K.Llorja
Fillimi i punimeve: Korrik 2023
Mbarimi i punimeve: Dhjetor 2027
Afati i punimeve: 54 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbime 6 dhe 9 Kat me 2 Kat parkim nentoke ne rrugen Kongresi i Lushnjes | 2B & Construction Group | 2023

Godine banimi dhe sherbime 6 dhe 9 Kat me 2 Kat parkim nentoke ne rrugen Kongresi i Lushnjes
Zhvillues: Shoqeria 2B & Construction Group
Subjekti zbatues: Shoqeria 2B & Construction Group
Projektues: Shoqeria: Etrio Studio
Konstruktor: Enida Hysi
Mbikqyres: Bersant Ylli
Kohezgjatja e punimeve: 36 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 12 kat me 4 kat parkimi nentoke ne rrugen Sami Frasheri | AL-Konstruksion Group | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 12 kat me 4 kat parkimi nentoke ne rrugen Sami Frasheri
Zhvillues/Subjekt Ndertues: Shoqeria AL-Konstruksion Group SH.P.K
Projektues: Studio City Project, V-Konstruksion SH.P.K
Konstruksioni: V & Ce Studio SH.P.K
Drejtues Teknik: Ing. Ilirjan Xhemalaj
Mbikqyres: Ing. Elvira Kuri
Afati i punimeve: 36 muaj
Adresa: Rruga "Sami Frasheri, prane ArTubines

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe Sherbimi 2,4,5,6 dhe 8 kat me 1, 2 kat parkimi, sherbime nen toke, Bulevardi Zhan Dark | MOA Shpk | 2023

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

2 godina banimi dhe sherbimi 1,4,5,6,7 ne rruget Kujtim Hysi dhe Bedri Pejani | Tudas shpk | 2023
2 godina banimi dhe sherbimi 1,4,5,6,7 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rruget Kujtim Hysi dhe Bedri Pejani.

Projektues: Son Engineering & Construction
Subjekti ndertues: Tudas shpk
Drejtues teknik: Ing. Tosun Licenji
Mbikqyres punimesh: Ing. Kamber Hasanaj
Afati: 48 Muaj
Adresa: Rruga Ibrahim Pashe Bushatlliu, Tirane

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Dy Godina banimi dhe sherbime ne rrugen Sulejman Delvina | ALCO Shpk dhe 3-B Shpk | 2023

Godine banimi dhe sherbime 2,4,6,7,8 dhe 10 kate dhe GOdine banimi dhe sherbime 2,4,7,9 dhe 10 kate me 3 kate parkim nentoke me zhvillues dhe subjket ndertues shoqerite ALCO Shpk dhe 3-B Shpk.

Zhvillues: ALCO Shpk dhe 3-B Shpk
Arkitekt: Atelier 4
Konstruktor: Armeda Gramos
Ing Elektrike: Kejsi 05 Shpk
Ing Mekanike:  Hydro & Energy
Supervizor: Andon Frrokaj
Kohezjgjatja e punimeve: 48 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 11 kate dhe 2 kate parkim nentoke ne rrugen 5 Maji, Tirane | ALB-EDIL Shpk | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 11 kate dhe 2 kate parkim nentoke ne rrugen 5 Maji, Tirane
Subjekti zhvillues dhe subjekt ndertues: ALB-EDIL Shpk
Drejtues teknik: Ing. Oleg Dimushi
Mbikqyres i punimeve: Ing. Fatbardha Goxhaj
Arkitektura Ing. Uno Architects
Inxh. Konstruktor: Ing. Ergys Bardhi
Inxh. Elektrike: Ing. Shpresa Minarolli
Inxh. Mekanike: Ing. Arta Miraka

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi, sherbimi 6 dhe 7 Kat dhe godine 5, 7 dhe 9 Kat me 2 kate parkim, Bulevardi i Ri i Tiranes | New Corp shpk, Tectrum Shpk | 2023

Objekti:Godine banimi dhe sherbimi 6 dhe 7 Kat dhe Godine banimi dhe Sherbimi 5, 7 dhe 9 Kat me 2 kate parkim nentoke
Investitor: Neë Corp shpk dhe Tectrum Shpk
Projektues: Procons & Partners Shpk
Subjekt ndertues: Neë Corp shpk dhe Tectrum Shpk
Kohezgjatja e punimeve: 60 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe hoteleri 7,9,10,11,12 dhe 13 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen Bardhok Biba, Qender | MVM | 2023

Godine banimi dhe hoteleri 7,9,10,11,12 dhe 13 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen Bardhok Biba
Zhvillues i projektit: Alket Meslani
Shoqeria ndertuese: MVM Architecture Construction and Development
Drejtues teknik: Anastas Pone
Mbikqyres i punimeve: Cedar-Eng Shpk
Projektues: MVM Architecture Construction and Development
Konstruksioni: Henars-Engineering
Afati i punimeve: 36 Muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbime 4, 6 dhe 8 kat me 1 kat nentoke ne rrugen Faik Ternova | Gramozi Ndertim Projektim | 2023

Godine banimi dhe sherbime 4, 6 dhe 8 kat me 1 kat nentoke ne rrugen Faik Ternova

Subjekt ndertues: Gramozi Ndertim Projektim Shpk
Zhvillues: Artan Dumi Gramozi Ndertim Projektim Shpk
Konstruktor: Armeda Gramos
Ing Elektrike: Kejsi-05 Shpk
Ing Mekanike: Spiro Drita
Supervizoret: G&L Construction
Drejtues teknik: Genc Hodaj
Kohezgjatja e punimeve: 36 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimie 4,6 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen Musa Agolli | EISA shpk | 2023

Godine banimi dhe sherbimie 4,6 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke ne rrugen Musa Agolli
Zhvillues dhe subjekt ndertues: EISA shpk
Leje ndertimi per objektin: Godine banimi dhe sherbimie 4,6 dhe 8 kat me 2 kat parkim nentoke
Adresa e realizimit te punimeve: Rruga Musa Agolli Njesia nr8
Afati kohor i kesaj leje eshte: 24 Muaj
Drejtues teknik: Ing. Elnar Lolja
Mbikqyres i punimeve: Ing. Besnik Meca
Arkitekt: Ark. Oltjon Luga

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbime me 2,5,7 dhe 9 kat parkim nentoke, Rruga Ali Visha | S.T.N.P.M SH.A | 2023

Objekti: Godine banimi dhe sherbime me 2,5,7 dhe 9 kat parkim nentoke, Rruga "Ali Visha"
Zhvilluesi: S.T.N.P.M SH.A  Nipt: K91308002R
Ndertues: S.T.N.P.M SH.A  Nipt: K91308002R
Drejtues teknik: Ing. Ilir Gjorga
Projektues: Focus Architecture
Mbikqyres i punimeve: GEOMETRIX PRO
Vlera e projektit: 206,337,034 leke
Afati: 28 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi, sherbimi dhe hoteleri 1-4 dhe 8-16 kate, me 4 kate nentoke ne rrugen Dritan Hoxha | LTD-CO, NOVA CONSTRUCTION 2012 | 2023

Godine banimi, sherbimi dhe hoteleri 1-4 dhe 8-16 kate, me 4 kate nentoke ne rrugen Dritan Hoxha
Subjekti zhvillues: LTD-CO dhe NOVA CONSTRUCTION 2012
Subjekti ndertues: LTD-CO
Drejtues Teknik: Ing. Elvis Uku
Arkitektura: Dalmat Architecture
Konstruksioni: Ing. Armeda Gramos
Mbikqyres punimesh: 3E-K Consulting
Leje ndertimi: 17.01.2023
Miratuar: 27.07.2022

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbime 6, 8 dhe 9 kat me 2 kat parkimi nentoke ne Rrugen Ali Kuka | Gashi Construction Sh.p.k | 2023

Godine banimi dhe sherbime 6, 8 dhe 9 kat me 2 kat parkimi nentoke ne Rrugen Ali Kuka
Zhvillues/Subjekt Ndertues: Shoqeria Gashi Construction Sh.p.k
Arkitekt: Atelier
Konstruktor: Diana Lluka
Ing. Elektike: Fishta Electric sh.p.k
Ing. Mekanike: Hydro Energy sh.p.k
Supervizor: Andon Frrokaj
Drejtues Teknik: Marsela Jaupaj
Adresa: Rruga Ali Kuka, Njesia Administrative nr.9, Tirane

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 2, 9 dhe 10 kate dhe godine sherbimi 2, 8 dhe 10 kate, Rruga Irfan Tomini | Park Construction Albania | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 2, 9 dhe 10 kate dhe godine sherbimi 2, 8 dhe 10 kate, me 2 kate parkimi nentoke | Park Construction Albania SH.P.K

Zhvillues/Subjekt ndertues: Park Construction Albania SH.P.K
Projektues: Matt Architect & Associates SH.P.K
Projekt Konstruktiv: Luan Murataj
Mbikqyres i punimeve: Syme Koci
Drejtues Teknik: Endrit Bardhi
Kohezgjatja e punimeve: 42 muaj
Adresa: Rruga Irfan Tomini, Njesia Administrative nr.7, Tirane

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 1, 6, 7 dhe 8 kat mbi toke dhe 2 kat parkimi nentoke ne rrugen Liqeni i Thate | Albanian Investment Construction | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 1, 6, 7 dhe 8 kat mbi toke dhe 2 kat parkimi nentoke ne Rrugen Liqeni I Thate
Zhvilluesi: Albanian Investment Construction (A.I.C) Sh.p.k
Ndertues: Albanian Investment Construction (A.I.C) Sh.p.k
Arkitekt: Atelier
Konstruktor: Ing. Erjon Petriti
Ing. Elektrik: Fishta Electric sh.p.k
Ing. Mekanik: Archimed S.P.S sh.p.k
Supervizor: Albana Ahmeti
Drejtues Teknik: Andi Zhaka
Kohezgjatja e punimeve: 48 muaj
Adresa: Rruga Liqeni i Thate

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 5, 8 dhe 11 kat me 2 kate parkimi nentoke ne rrugen Telo Ndini | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 5, 8 dhe 11 kat me 2 kate parkimi nentoke ne rrugen Telo Ndini
Zhvillues/Subjekti Ndertues: Klensi Sh.p.k
Grupi i projektimit: SON Engineering & Construction
Mbikqyres punimesh: Kamber Hasanaj
Drejtues Teknik: Edison Hasanaj
Afati i perfundimit: Sipas lejes se ndertimit
Adresa: Rruga Telo Ndini, Njesia Administrative nr.3, Tirane

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godina e re e Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit 1, 5, 6 dhe 7 kat, me nje kat nentoke | 4 A-M SHPK | 2023

Godina e re e Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit 1, 5, 6 dhe 7 kat, me nje kat nentoke
Projektuesi: Universiteti Politeknik i Tiranes
Zhvilluesi: Universiteti Politeknik i Tiranes
Mbikqyres i punimeve: Universiteti Politeknik i Tiranes
Zbatuesi i punimeve: Shoqeria "4 A-M" SHPK
Vlera e kontrates: 1,259,915,120.72 leke me TVSH
Afati per zbatimin e kontrates: 36 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Kompleks Lake Shore, me vila 1-2 dhe 3 kat, me 1-2 kat pjeserisht nentoke ne Farke e Vogel | Kron Construction SHPK | 2023

Kompleks Lake Shore, me vila 1-2 dhe 3 kat, me 1-2 kat pjeserisht nentoke, vendroje, kabine elektrike, mur rrethues dhe pishina.
Zhvillues: "Lake Shore" SHPK
Subjekt ndertues: Kron Construction SHPK
Drejtues teknik: Ing. Altin Ramolli
Mbikqyres i punimeve: Ing. Besnik Meça
Arkitektura: Uno Architects
Struktura: Ing. Julian Zengo
Ing. Elektrike: Ing. Dëshira Mena
Ing. Mekanike: Ing. Artan Dersha
Afati kohor i lejes: 5 vjet

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 8, 9 dhe 10 kate mbitoke, me 4 kate nentoke ne Rrugen Vaso Pasha (Brigada 8) | Texas Development Shpk, Daton | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 8, 9 dhe 10 kate mbitoke, me 4 kate nentoke ne Rrugen Vaso Pasha (Brigada 8)
Zhvilluesi: "Texas Development" Shpk dhe "Daton" Shpk
Shoqeria ndertuese: "Texas Development" Shpk dhe "Daton" Shpk
Arkitekt: Atelier
Konstruktor: Ing. Bledar Lamçe
Ing. Elektrike: "Fishta Electric"
Ing. Mekanike: "Hydro & Energy"
Supervizoret: Ing. Dhimitri Papa; "Echostar"
Drejtues teknik: Ing. Aneta Dollani; Ing. Dhimiter Beleri
Kohezgjatja e punimeve: 48 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Kompleks me Vila Banimi 1, 2 dhe 3 kat ndodhur ne Farke e Vogel | BEVEA Group & A.R.E shpk | 2023

Plani i Vendosjes se Zones per leje Ndertimi: "Kompleks me Vila Banimi 1, 2 dhe 3 kat, me 1 kat pjeserisht nentoke, me mur rrethues dhe me pishina", ndodhur ne Farke e Vogel
Zhvillues: "BEVEA Group" Shpk
Subjekti Ndertues: "A.R.E" shpk
Projekues: "Son Engineering & Construction" shpk
Drejtues Teknik: Klemend Leka
Mbikqyres Punimesh: Nevruz Levanaj
Investitor: "BEVEA Group" shpk
Kontakt: 067 60 50 705
Kohezgjatja e Punimeve: 48 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Kompleksi Rezidencial me godina banimi 1 dhe 2 kat ne Mullet, Tirane | FKVB Shpk | 2023

Kompleksi Rezidencial me godina banimi 1 dhe 2 kat, me 1 kat bodrum nentoke me pishina dhe mur rrethues
Subjekti zhvillues dhe ndertues: FKVB Shpk
Drejtues Teknik: Ermal Keco
Mbikqyres i punimeve: Gentjan Karaj
Projektues: Dea Studio Shpk
Kohezgjatja e punimeve: 36 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Objekti Godine banimi dhe sherbimi 6, 10 dhe 11 kat me 2 kat parkimi nentoke | Platinum Construction | 2023

Objekti Godine banimi dhe sherbimi 6, 10 dhe 11 kat me 2 kat parkimi nentoke
Shoqeria ndertuese: Platinum Construction
Investitor: Platinum Construction
Grupi i projektimit: A7 Design Studio
Drejtues teknik: Ing. Fatmir Maci
Supervizor: Ing. Dhimitri Papa
Konstruktor: Ing. Elona Kola dhe Ing. Miranda Dajci

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 2, 4, 6, 8 dhe 10 kate, me 3 kat parkimi nentoke | Tirana 1-Konstruksion | 2023

Godine banimi dhe sherbimi 2, 4, 6, 8 dhe 10 kate, me 3 kat parkimi nentoke
Subjekti ndertues: Tirana 1-Konstruksion
Kohezgjatja e punimeve: 48 Muaj
Subjekti zhvillues: Tirana 1-Konstruksion
Projektues: Studioarch4 shpk
Drejtues teknik: Dritan Ponde
Mbikqyres punimesh: Liliana Vllamasi

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

5D Konstruksion - OBJEKT SHERBIMI DHE BANIMI, 4 DHE 9 KATE DHE 2 KATE PARKIM NENTOKE ne rrugen Zenel Bastari, Tirane

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Objekte Banimi dhe Sherbimesh me 9 dhe 10 kate mbitoke, me 4 kate parkim nentoke ne rrugen Sami Frasheri | 2AG-Konstruksion 2014 shpk

Arkitekt: Atelier

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine banimi dhe sherbimi 8 dhe 11 kat me 2 kat parkim nentoke, Rruga e Kavajes | Arlis Ndertim | 2022

Godine banimi dhe shervimi 8 dhe 11 kat me 2 kat parkim nentoke ne prone te Gentiana Lilo dhe Altin Cela
Drejtues teknik: Ing. Elton Hyska
Supervizor: Ing. Ferzilet Hajderi
Konstruktor: Ing. Armeda Gramos
Subjekt ndertues: ARLIS NDERTIM shpk
Afati kohor: 60 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

JEDAS shpk - Dy godina banimi dhe sherbimi me parkim nentoke, Rruga e Dafinave, Tirane | JEDAS | 2023

Dy Godina Banimi dhe Sherbimi 8 dhe 9 kat me 2 kate parkimi nentoke, rruga e Dafinave, Tirane.
Shoqeria Ndertuese: "JEDAS" shpk
Mbikqyres i punimeve: Ing.Dhimiter Papa
Drejtues Teknik: Ing.Ermira Alimehmeti
Projekti Arkitektonik: ANK Architecture
Konstruktor: Ing.Dhimiter Papa ;  Ing Armeda Gramos
Afati Kohor: 48 muaj

Harroni KULLAT! Tirana e gjitha në ndërtim, nga qendra në

Godine Banimi dhe Sherbime 2 dhe 8 kat dhe Godine Banimi dhe Sherbimi 8 kat dhe 2 kat parkim nentoke, Rruga Esad Mekuli | GBK shpk | 2023

Godine Banimi dhe Sherbime 2 dhe 8 kat dhe Godine Banimi dhe Sherbimi 8 kat dhe 2 kat parkim nentoke
Zhvillues dhe subjekt Ndertues: Shoqeria "GBK"
Adresa e Realizimit te Punimeve: Rruga "Esad Mekuli"
Projekti Arkitektonik: Prof.Asoc. Armand Vokshi
Projekti Konstruktiv: Ing. Gentian Lipe
Mbikqyres i Punimeve: A.Sh Engineering
Drejtues Teknik: Ark.Roven Greku
Afati Kohor i kesa leje eshte 2 vjet

© Të drejtat për këtë artikull| Copyright Newsbomb.al

 

Sondazh

Poll

Lexo gjithashtu

Hapësire reklamuese